Værd at vide
Værd at vide

Når du skal lave hjemmeside

Sværhedsgrad    

Overvejer du at få din egen hjemmeside? I denne artikel kan du læse hvordan.du kommer igang. Du vil få en grundlæggende viden om hvad det kræver, og hvordan du kommer igang.

I artiklen vil jeg fortælle om og hvilke overvejelser du bør gøre dig inden du går igang. Du vil lære om de grundlæggende begreber og få gode råd, tips og tricks der gør det nemmere for dig at komme i gang.

Internettets brug og udbredelse

Vi lever i en digital verden. I dag har 4,35 milliarder mennesker internetadgang. 99% af alle husstande i Danmark har bredbånd eller mulighed for at få det, og vi bruger Internettet flittigt,

94% af befolkningen var ifølge Danmarks Statistik på Internettet mindst en gang dagligt i 2017. Så uanset om du har en virksomhed, er formand for den lokale fodboldklub, eller gerne vil dele viden din hobby med verden så er en hjemmeside en fantastisk måde at nå ud til kunder, medlemmer og fans på.

Find det rigtige navn

Det kan virke banalt men men min erfaring viser mig at mange faktisk har problemer med dette. Det første du skal gøre er at finde ud af hvad din hjemmeside skal handle om og hvem den skal henvende sig til. Hvis du skal lave en hjemmeside for den lokale håndboldklub så giver det lidt sig selv og navnet er måske heller ikke super vigtigt, medlemmerne skal nok finde den, men en lokal klub er også det eneste eksempel jeg lige kan komme på hvor det er lige meget.

Hvorfor er det så vigtigt? Prøv at forestille dig at denne her side hed www.johnsautoophug.dk … Det ville ikke rigtig give mening i forhold til indholdet vel? En ting er at det vil forvirre brugerne. En anden ting er at det vil være skidt for din søgemaskineoptimering (SEO), men det bliver en helt anden artikel. Lige nu så tag mit ord for det. Det betaler sig at bruge tid på at finde det rigtige navn.

Når du skal finde navnet til din side, så er det vigtigt at tjekke om domænet er ledigt. første du skal gøre navn til din side. Det må gerne være sigende og et domæne (adresse) til din hjemmeside. Der er en god idé at bruge lidt tid på det. Det rigtige navn domæne kan gøre det nemmere at få gode placeringer på søgemaskinerne, og når først din hjemmeside er færdig og har fået gode placeringer på søgemaskinerne, så er det er stort arbejde at flytte til en anden adresse. , og uanset hvad man syntes om det så vokser Internettet og antallet af brugere næsten konstant. Jeg fik internet i mit hjem i 1995. Det var vi kun en “lille” flok på 10.000 danskere de havde. På verdensplan havde ca. 16 millioner internetadgang fra hjemmet. I skrivende stund (19. september 2019) er tallet knap på verdensplan

Kennith

Add comment

Seneste kommentarer

    Arkiver

    Kategorier